www.kcal.hu
Főoldal Fórum Súgó

Új téma  |  Fórum kezdőoldal  |  Téma  |  Keresés  |  Bejelentkezés   Előző téma  |  Következő téma 
 Hizni akarok!
Szerző: Bogika 
Dátum:   10-07-20 22:20

Szijasztok!
1.52 magas vagyok és 38 kg és én ezt kevésnek találom, kérlek segítsetek hizni!!!

Válasz erre az üzenetre

Re: Hizni akarok!
Szerző: Döbröntei Lóránt 
Dátum:   10-07-30 10:50

Az profil adatlapomon található segítség ezzel kapcsolatban!

Döbilóri

Válasz erre az üzenetre

Szerző: ardom 
Dátum:   10-08-09 08:11

Sziasztok!
Ha valaki tudna egy hízókúra étrendet legalább egy hétre, hogy mit egyek napi bontásban reggeli, tízórai stb. Én is hízni szeretnék 165cm, 42kg. Ez nagyon kevés. Köszi

Válasz erre az üzenetre

Szerző: zsuzsika 
Dátum:   10-08-14 11:33

sziasztok... hizni szeretnék de nagyon és a soványságom ki hat az életem nagy részére... 169 cm vagyok és 40 kg... nagyon sovány vagyok és nem tudok mit kezdeni magammal. segitetek nekem mit csináljak még csak 16 vagyok. de hát nagyon szégyenlete a testem.. barátom is van és szégyelem magam elöte.. és eböl is szoktunk veszekedni. szóval... ha meghiznék akkor aze gész életem helyre jöne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha akartok akkor irjatok a zsuzsikacica15@freemailra.
és hivhatok is a06307523877 es számon ok?:
köszönök mindent elöre is. várom a sok tippet!!!!!!! és h mit sportoljak mit egyek!!! iyenek...
puszi mindenkinek
lakatos zsuzsanna

lakatos zsuzsanna

Válasz erre az üzenetre

Szerző: sss 
Dátum:   10-08-15 23:35

Sziasztok! Énis szeretnék hízni már egy jó ideje...igaz nem érzem szükségesnek..csak egyszerüen nemtudok így teljes értékű életet élni mikor mindenki a másikat nézi..keresi a hibáit ezerrel..nincs 1 olyan napom hogy nemondaná valaki hogy bazdmeg milyen sovány vagy..és ez a kis mondat eltudja baszni az egész napomat..szivesen járnék strandolni vagy iesmi ,de tudom hogy nemtudnék feloldódni..pedig ha tehetném egész nap kint feküdnék:D haveroknak vagy családnak kifogás.: nincs kedvem..ami igaz is..egy pár hete elkezdtem 1 kúrát..önbizalmam is nőni kezdett:D de ahogy találkoztam egy ismerőssel egyből lelombozott egy újabb aranyos kis mondattal.: soványabb vagy mint mikor legutóbb láttalak!:D:D komolyan már csak nevetek saját magamon..és teljesen igaz ,hogy nem vesznek ember számba ha nem ugyan olyan vagy mint bárki más:D most ennek lehet ellenkezőjét írni..,de én ezt tapasztalom:)..még ha keresed is az összhangot akkoris érzed ,hogy vmi nem stimmel..bár lehet csak én hülyitem saját magam..:D És az egészben az a legjobb ,hogy tudom ez legyen a legkisebb gond az ember életében..minden más előbbre való..de nekem már nagyon fontos lenne ,hogy kiegyensúlyozottan éljem az életem..és legyen 1x egy olyan napom ,hogy a négy falon kivül is 100%-an jól érezzem magam..röviden ennyi:D aki szerint ez az egész hülyeség annak meg bocsi

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Némethné Molnár Gabriella 
Dátum:   10-08-22 23:08

Üdv! Nézz be hozzám, remélem, tudok segíteni.
fogyo-hizokura.hupont.hu

Némethné

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Némethné Molnár Gabriella 
Dátum:   10-08-22 23:11

fogyo-hizokura.hupont.hu

Némethné

Válasz erre az üzenetre

Szerző: wildmind 
Dátum:   10-09-03 21:46

Üdv mindenki!!

Én is ezzel a problémával küzködtem!
Gyönge étvágym volt, kis adagot birtam megenni csak, meg ien dolgok!
Amit ajánlani tudok, hatása/beválása persze egyénektől függő, és picit anyagias is, az : Pro Whey protein (4kg) os kiszerelés---(14k HUF) , mellé Béres Csepp, Polybé tabletta, és Multivitamin tabletta(magyar termék)

Én a felsoroltakat szedem alig 3 hete, és már magamra szedtem 5 kg t , étvágyam nőtt, energiám, életkedvem is jobb, meg jóformán minden!

Ha valami infó kellene esetleg elérsz ezen az email cimen(msn, yahoo messenger is egyben)! : wildmind_1992@yahoo.com

Válasz erre az üzenetre
 Vitafonalak nézet   Előző téma  |  Következő téma 

Szeretne tag lenni? Itt regisztrálhatja magát! 
 Bejelentkezés
 Felhasználó név:
 Jelszó:

Jelszó újraküldése
Adja meg az email címét, és elküldjük a jelszavát: