www.kcal.hu
Főoldal Fórum Súgó

Új téma  |  Fórum kezdőoldal  |  Téma  |  Keresés  |  Bejelentkezés   Előző téma  |  Következő téma 
 hizni akarok
Szerző: monus viktoria 
Dátum:   10-05-23 11:15

en egy 25 eves 162 cm magas lany vagyok.41kg mar sok mindent ki probaltam,de meg sem hizok.mas fel eves a kis lanyom,terhessegem alatt 13kg hizta,szules utan a sulyom ujra 42kg lett.ha valaki tudna valamit ajanlani jo lenne.elore is koszi.

monus

Válasz erre az üzenetre

Re: hizni akarok
Szerző:  Ágnes 
Dátum:   10-07-15 10:22

Szia! Lenne egy javaslatom! Én 24 éves lány vagyok, nekem fogynom kellett. Találtam egy terméket, mely hízáshoz és fogyáshoz is használható. Velem csodát tett, 2 hónap alatt 11 kiló mínusz, hasonló eredményt lehet elérni vele hízás kapcsán is, mindössze másképp kell alkalmazni. Nobel-díjas étrend-kiegészítőről van szó. Ha érdekel, keress meg: fules8686@freemail.hu

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Döbröntei Lóránt 
Dátum:   10-07-30 10:51

Az profil adatlapomon található segítség ezzel kapcsolatban!

Döbilóri

Válasz erre az üzenetre

Szerző: wildmind 
Dátum:   10-09-03 21:47

Üdv mindenki!!

Én is ezzel a problémával küzködtem!
Gyönge étvágym volt, kis adagot birtam megenni csak, meg ien dolgok!
Amit ajánlani tudok, hatása/beválása persze egyénektől függő, és picit anyagias is, az : Pro Whey protein (4kg) os kiszerelés---(14k HUF) , mellé Béres Csepp, Polybé tabletta, és Multivitamin tabletta(magyar termék)

Én a felsoroltakat szedem alig 3 hete, és már magamra szedtem 5 kg t , étvágyam nőtt, energiám, életkedvem is jobb, meg jóformán minden!

Ha valami infó kellene esetleg elérsz ezen az email cimen(msn, yahoo messenger is egyben)! : wildmind_1992@yahoo.com

Válasz erre az üzenetre
 Vitafonalak nézet   Előző téma  |  Következő téma 

Szeretne tag lenni? Itt regisztrálhatja magát! 
 Bejelentkezés
 Felhasználó név:
 Jelszó:

Jelszó újraküldése
Adja meg az email címét, és elküldjük a jelszavát: