|
Szerző: monus viktoria
Dátum: 10-05-23 11:15
en egy 25 eves 162 cm magas lany vagyok.41kg mar sok mindent ki probaltam,de meg sem hizok.mas fel eves a kis lanyom,terhessegem alatt 13kg hizta,szules utan a sulyom ujra 42kg lett.ha valaki tudna valamit ajanlani jo lenne.elore is koszi.
monus
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Ágnes
Dátum: 10-07-15 10:22
Szia! Lenne egy javaslatom! Én 24 éves lány vagyok, nekem fogynom kellett. Találtam egy terméket, mely hízáshoz és fogyáshoz is használható. Velem csodát tett, 2 hónap alatt 11 kiló mínusz, hasonló eredményt lehet elérni vele hízás kapcsán is, mindössze másképp kell alkalmazni. Nobel-díjas étrend-kiegészítőről van szó. Ha érdekel, keress meg: fules8686@freemail.hu
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: wildmind
Dátum: 10-09-03 21:47
Üdv mindenki!!
Én is ezzel a problémával küzködtem!
Gyönge étvágym volt, kis adagot birtam megenni csak, meg ien dolgok!
Amit ajánlani tudok, hatása/beválása persze egyénektől függő, és picit anyagias is, az : Pro Whey protein (4kg) os kiszerelés---(14k HUF) , mellé Béres Csepp, Polybé tabletta, és Multivitamin tabletta(magyar termék)
Én a felsoroltakat szedem alig 3 hete, és már magamra szedtem 5 kg t , étvágyam nőtt, energiám, életkedvem is jobb, meg jóformán minden!
Ha valami infó kellene esetleg elérsz ezen az email cimen(msn, yahoo messenger is egyben)! : wildmind_1992@yahoo.com
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|