www.kcal.hu
Főoldal Fórum Súgó

Új téma  |  Fórum kezdőoldal  |  Téma  |  Keresés  |  Bejelentkezés   Előző téma  |  Következő téma 
 Hízni szeretnél?
Szerző: Molnár Ágnes 
Dátum:   10-04-26 10:18

Sziasztok!

Úgy látom, itt szinte mindenki hízni, erősödni szeretne. Sokakban ez egyszerű vágy, és szeretnék nagyon könnyen elérni. "Nincs valami vitamin, tabletta, amitől könnyen, gyorsan lehet hízni?" Nincs. Ahhoz, hogy a szervezet fejlődni, erősödni tudjon, megfelelő táplálkozás, tápanyag szükséges. Hogy mi segít, mit célszerű enni, milyen rendszerességgel, mi az, ami nem használ, bár magas kalória, meg kell tanulni.

Ezek nem bonyolult dolgok, mindenki megérti, aki nyitott rá, és valóban változtatni akar. Az egészséges hízás/erősödés lassú folyamat, és pénzbe kerül, mert a jó minőségű, és általában a mennyiségben is több táplálék többe kerül. Amikor a szervezet "nagy hiányokat" halmozott fel, azokat is pótolni kell. Kicsit olyan ez, mint amikor ott állunk egy árok szélén, lapátolva bele a földet, hogy feltöltsük, és egy kis dombot építsünk. Egy ideig semmi nem látszik, csak az, hogy egyre kisebb az árok, de az még mindig árok.

Személyes, vagy mini csoportos, ingyenes táplálkozási tanácsadásra lehet jelentkezni nálam. Ha érdekel, nézd meg a web-lapom, és jelentkezz be.

Válasz erre az üzenetre

Re: Hízni szeretnél?
Szerző: Edi 
Dátum:   10-05-30 21:34

Sziasztok!!

Én 22 éves vagyok 165 cm magas 48kg, 1 éve hogy megszültem és mégsoványabb lettem mint voltam, régensem voltam kövér! A neten olvastam hogy a lenmag és a tejföl öszzekeverve hatásos. Tényleg az 3 nap után felment félkiló. Semi nagy dolog csak tejfölbe megkell áztatni a lenmagot és napi két pohárral megeni(egy evőkanál mag kell a dm üzletekben lehet kapni daráltat). Remélem valakinek segítetem.

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Döbröntei Lóránt 
Dátum:   10-07-30 10:51

Az profil adatlapomon található segítség ezzel kapcsolatban!

Döbilóri

Válasz erre az üzenetre

Szerző: FULOP OTTILIA TUNDE 
Dátum:   10-08-14 17:47

Szeretnek hizni!163meter,se 40kg vagyok,mindent megprobaltam hogy hizzak,vitaminokat is szedtem,most valami Peritol fele vitamint szedek egy hete de meg nem lattok semmit meg,remelem jool lesz,mert mar nagyon idegesit!mar 22 eves vagyok,s mas ilyenkor nagyon fejlett!!SEGITSEG!!!!!Akarmilyen ajanlat jol fog!Megkerem segitsetek!!!

FULOP

Válasz erre az üzenetre
 Vitafonalak nézet   Előző téma  |  Következő téma 

Szeretne tag lenni? Itt regisztrálhatja magát! 
 Bejelentkezés
 Felhasználó név:
 Jelszó:

Jelszó újraküldése
Adja meg az email címét, és elküldjük a jelszavát: