|
Szerző: Szűcs Cintia
Dátum: 10-03-22 18:15
Hízni akarok de hogyan? Lécci segítsetek mert mindenkitől azt hallom hogy nádszál vékony vagyok... :( :(
... az adataim: - 30 kg
- 145 cm
Lécci segítsetek nekem összeálítani egy étrendet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szűcs Cintia
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: jonito
Dátum: 10-03-28 21:00
én fiu vagyok 16 éves 182cm 65kg hizni szeretnék vagy 10 kg minimum
minden tanácsot várok
hizni szeretnék
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Kovács György
Dátum: 10-04-01 11:52
Sziasztok
én egy 22 éves külföldön dolgozo srácc vagyok 186 centimhez 60 moat 58 kilo társul ami nagyon kevés:( mindenki mondja hogy nagyon vékony vagyok!persze nálam ez pszichés dolgon alapszik mármint hogy van e étvágyam vagy sem volt egy barátnöm abba a honapba egész jo volt midnen volt étvágyam de talán csak 2-3 kilot hiztam de akkor nemis forditottam nagy odafigyelést a hizásra amiota szakitottunk alig eszem 57 kilo vagyok és naponta 2szer eszem:(
kérlek titeket ha tudtok segitsetek nekem
köszönöm szépen
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Klarika
Dátum: 10-04-04 11:28
sziasztok
en 15 eves 162cm es 42 kilo vagyok es nem tudok hizni leeeeccccccii segitsetek kerlek irjon valaki egy etrendet leciiii... koszonom
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Németh Dóra
Dátum: 10-04-05 17:29
Sziasztok.15 éves lány vagyok,168 cm és 45 kg.Rengeteget eszek,tolom magamba a kaját és nem tudok hízni!Légyszii segítsetek egy étrendet kialakítani!Köszönööm.
Duduu
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Németh Dóra
Dátum: 10-04-05 17:31
sziia!csak azért írok hogy esetleg felvehetnél msn-re és ott beszélhetnénk.közös a problémánk.az adataimnál benn van.szia
Duduu
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Vékonyka
Dátum: 10-04-22 17:50
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék felszedni pár kilót, olyan 4-5 kg-ra gondolok. Sehogy nem akarnak feljönni a kilók pedig eszek normálisan..:((
31 éves vagyok kb.160 cm és 41 kg.
Szívesen barátkoznék közületek mert Ti megértitek a helyzetet és nem cikizzük egymást, ki hogy néz ki. Az örökös piszkálás és célozgatás már az agyamra megy.... mintha tehetnék róla....
Várom leveleteket egy jó barátság kezdeteként. (debreceni vagyok)
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: ivan beata
Dátum: 10-04-22 20:31
Sziasztok!!hízni szeretnék a combomra mit kéne ennem 52kg vagyok és szeretnék lenni 60kg 165cm segítsetek köszike szia
Iván Beáta
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Baki Ilona
Dátum: 10-04-23 17:29
Sziasztok!
24éves 173cm és 54kg lány vagyok.Én sem tudok hízni....sajnos.Pedig én is eszem amennyi csak belémfér és nem vetek meg semmi féle hízlaló kaját,de egyszerűen nem megy.Sokan azt mondják,hogy biztos gyors az emésztésem...nem tudom.Tudom milyen amikor azt mondják:Olyan vékony vagy...miért nem szedsz fel néhány kilót.Elég bántó a fülemnek is és a lelkemnek is amikor azt mondják gebe,fogpiszka stb.Abba bele se gondol a másik fél hogy mennyire töröm magam azon,hogy ez ne így legyen.Én se dagadtozok le mindenkit aki "kövérebb" nálam.Én külföldön dolgozok szobalányként és meg kell hagyni nem egy leányálom....hajtani kell rendesen....talán ezért sem ragad meg rajtam semmi,mert amit eszek azt másnap le is szaladom,dolgozom.Ha van valaki akinek hízás terén jelentős sikerélménye volt akkor szívesen fogadnák tőle hízlaló tanácsokat.
Ui.:Örülök,hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.Üdvözletem minden sorstársamnak.Az erő velünk van:):):)
Ja amúgy anyukám is ilyen alkat volt és ő sem tudott felszedni semmit,pedig ő is zabált.Csak szülés után szedett fel néhány kilót.
Puszi mindenkinek:)
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Dimény Zsolt
Dátum: 10-05-19 01:43
aza nagy helyzet van hogy aza cipöben járok mint itt mindenki akiknek van a kommentje.. annyi különbséggel.. h én 20 vagyok 175cm és 55kg.. és ez igy nagyon nem jo.. mit lehet tenni ha étvágyam sincs.. és a csoki se megy? hmm? ha vlki tud vlmi jot zuzzun meg egy üzivel.. köszike.. :)
hy.
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: wildmind
Dátum: 10-09-03 21:48
Üdv mindenki!!
Én is ezzel a problémával küzködtem!
Gyönge étvágym volt, kis adagot birtam megenni csak, meg ien dolgok!
Amit ajánlani tudok, hatása/beválása persze egyénektől függő, és picit anyagias is, az : Pro Whey protein (4kg) os kiszerelés---(14k HUF) , mellé Béres Csepp, Polybé tabletta, és Multivitamin tabletta(magyar termék)
Én a felsoroltakat szedem alig 3 hete, és már magamra szedtem 5 kg t , étvágyam nőtt, energiám, életkedvem is jobb, meg jóformán minden!
Ha valami infó kellene esetleg elérsz ezen az email cimen(msn, yahoo messenger is egyben)! : wildmind_1992@yahoo.com
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|