www.kcal.hu
Főoldal Fórum Súgó

Új téma  |  Fórum kezdőoldal  |  Téma  |  Keresés  |  Bejelentkezés   Előző téma  |  Következő téma 
 hizni
Szerző: hbeatrix 
Dátum:   10-01-24 20:23

Sziasztok 13 éves vok 36 kilo és 170 cm :( egyszerüen nem tudok hizni:( családomban senkisem kövér de nem is sovány sokan,irigyelnek mert álitolag jo az alakom de sokan le is szolnak:( és a combom nagyon vékony hogyan lehetne hizni combra is és másra is valaki segitsen non el vok keseredve

Válasz erre az üzenetre

Re: hizni
Szerző: andykah 
Dátum:   10-03-14 01:16

sziasztok én egy 17-éves lány vagyok 157-cm és 40-kiló nagyon szeretnék már rég ota hizni de nem tudok egyáltalán nem megy rám semmi kiló szeretnék 50-60-között mozogni kérlek segitsetek nekem hogy tudnék max1honap alatt meg hizni valaki irjon nekem köszönöm elöre is

rácz andrea

rácz andrea

Válasz erre az üzenetre

Re: hizni
Szerző: Edi 
Dátum:   10-05-30 21:39

Szia!

Én 22 éves vagyok 165 cm magas 48kg, 1 éve hogy megszültem és mégsoványabb lettem mint voltam, régen sem voltam kövér! A neten olvastam hogy a lenmag és a tejföl öszzekeverve hatásos. Tényleg az 3 nap után felment félkiló. Semi nagy dolog csak tejfölbe megkell áztatni a lenmagot és napi két pohárral megeni(egy evőkanál mag kell a dm üzletekben lehet kapni daráltat). Probáld ki én már 2 hete eszem és látványosan híztam. Kitartás

Válasz erre az üzenetre
 Vitafonalak nézet   Előző téma  |  Következő téma 

Szeretne tag lenni? Itt regisztrálhatja magát! 
 Bejelentkezés
 Felhasználó név:
 Jelszó:

Jelszó újraküldése
Adja meg az email címét, és elküldjük a jelszavát: