|
Szerző: Nagyné Kádár Szilvia
Dátum: 09-12-08 21:33
Sziasztok!! Én 165 cm vagyok és jelenleg 47 kg. Túl sok idegeskedés miatt lefogytam, ugyanis még 1 hónapja 43 kg voltam. Teljesen legyengültem, a doktornő erősítő injekciót írt fel, amit 5 napig kaptam, mellé (mivel az étvágyam teljesen elment) Peritolt írt fel. Na már most én ettől a Peritoltól úgy el kezdtem enni, hogy kapásból felszedtem 4 kg.-ot. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, bár még szeretnék hízni. Sajnos én alkatilag vagyok ilyen vékony, és nekem a fogyáshoz nagyban hozzásegít az idegeskedés.Gondolom mások is vannak így! Egy kis idegeskedés, és a kilók máris szaladnak lefelé. Én ajánlani tudom, hogy aki eszik és még ennek ellenére se tud hízni, nézesse meg a pajzsmirigy működését, hogy nem-e túlműködés van a háttérben. Ha minden rendben van, akkor sajnos alkatilag ilyen, és nem sok mindent lehet ellene tenni! Sajnos!Legfeljebb próbáljátok ki a Peritolt, a doktornő felírja receptre.
U.I: Mindenkinek sok sikert kívánok a hízáshoz (remélem nekem is sikerül még felszednem pár kilót!!:-) )
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: aliz
Dátum: 10-01-20 13:02
Szia!
Engem is erdekelne a Peritol mert en is idegesseg miatt nagyon lefogytam. Probaltam egyfajta szteroid tablettat, de annak egyik mellekhatasa a depresszio es ezt en is erzekeltem sajnos. Injekciotol felek, es lattam kaphato ez szirup formajaban is, azt kiprobalnam. Azt szeretnem kerdezni, hogy milyen mellekhatasait erezted? ha egyaltalan tapasztaltal ilyet.
Koszi!
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|
Szerző: Nagyné Kádár Szilvia
Dátum: 10-01-26 20:10
Szia ! Figyelj csak a Peritolt a háziorvosoddal írathatod fel. Nekem mellékhatásként (amit az orvosod is mondani fog), hogy az első három-négy napban álmosságot okoz, de ez utána megszűnik. Nekem nagyon jó étvágyam volt tőle, egyfolytában azt éreztem, úristen ennem kell valamit, és főleg az édességet kívántam. Az idegesség miatt nekem a doktornőm Frontint írt fel. Ez idegesség ellen van, jó stresszre, szorongásra, depresszióra. Nem erős, szinte észre se veszem a hatását. Egyedül annyi hogy tényleg nem vagyok annyira ideges, és ha nyugodt vagyok, étvágyam is van. Nekem napi 3x1 t kellett szednem, (két gyerek mellett), de most már ha érzem kezdek padlón lenni, beveszek egyet és kész, már nem vagyok olyan ideges. Jó ha van itthon! Remélem tudtam segíteni ezzel. de ha elmész a körzetidhez, mond el neki, hogy sokat idegeskedsz és emiatt fogysz, nincs étvágyad, biztos ajánlani fogja ezeket.
|
|
Válasz erre az üzenetre
|
|