www.kcal.hu
Főoldal Fórum Súgó

Új téma  |  Fórum kezdőoldal  |  Téma  |  Keresés  |  Bejelentkezés   Előző téma  |  Következő téma 
 hizni akkarok
Szerző: dinok andrás 
Dátum:   09-09-14 21:46

üdv:mindenkinek segícséget szeretnék kérni hizzni szeretnék de nem megy annyira pedig sokat eszek ha valaki tud segíteni az jo lenne..

hali

Válasz erre az üzenetre

Re: hizni akkarok
Szerző: Takács Enikö Viktoria 
Dátum:   09-09-27 12:17

Sziasztok én egy 15éves lány vagyok,szeretnék én is szintén segitséget kérni ebben a témában,bár tudom ,hogy ilyen korban még a testömegünk változo de azért szerintem nem igazán jo testsuly a 167centimhez a 48kilo ami mellesleg egyik pillantrol a másikra alakult ki és engem nagyon zavar mert elötte kifejezetten jol éreztem magam de miota lefogytam (55kilombol)nemigazán vagyok megelégedve magamal!!!!!!Azért irok mivel nem igazán vagyok otthon ebben a témában de valamit meg kell probálnom mert ez igy NEM igazán jo,ugyhogy várom a 'segitségetek' elöre is köszönöm

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Atesz 
Dátum:   09-10-04 10:59

Szia Enikő én tudom h hogykell hízni!!!! elmondjam?:) felvehetlek msn.re?:D

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Regina 
Dátum:   09-10-18 21:10

szijasztok én 162 cm vagyok és kb 50 kg de hízni akarok mert szerintem jól állna ha egy kicsivel több lennék, nagyon sokat sportolok de mellette rengeteget eszem. ezelőtt kb 46 kg voltam és híztam 4 kg-t 1 hónap alatt de még szeretnék hízni kb 2 kg-t. :)

Válasz erre az üzenetre

Szerző: makai melinda 
Dátum:   09-10-24 19:19

sziasztok.én 158 cm és 42kg vagyok.szeretnék felszedni 8 kg.tszeretném ha megirnátok az étrendkiegészitő nevét.sosem voltam ennél több kg,csak mikor terhes voltam.segitsetek,mert igy nem érzem jól magam.köszi mindenkinek.

makai melinda

Válasz erre az üzenetre

Szerző: mátyus lászló 
Dátum:   09-11-09 16:09

Sziasztok!

Én azt mondom a tömegnövelők és a súlyzós edzés a legjobb kombináció hízáshoz. Egyszerű táplálékkiegészítőkre gondolok, azon belül is fehérjére ami ugye az izomzatba épül be, ezáltal növeli azt. Tudom hogy mennyire drágák az ilyen dolgok, de én tudok egy valamivel olcsóbb terméket. Sztem használ.. nekem legalábbis bejött. Persze edzés nélkül nem megy

Válasz erre az üzenetre

hizni akkarok
Szerző: Lázár Rozsa 
Dátum:   09-11-09 20:00

Sziasztok!177cm/51kg,sokat zabálok és nem tudok hizni aki tud segiteni irjon a rozsa2309@freemail.hu e-mail cimre!köszi

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Schreithofer-Vidits Mónika 
Dátum:   09-11-15 14:21

Sziasztok!

Kérlek ha tudtok segítsetek egyszerűen nem tudok hízni. Szülés előtt 55-60kg voltam. Szülés után (szoptatok is, most vagyunk leszoktatós fázisban) semmi sem maradt rajtam, sőt most csak 47-48 kg-nál nem tudok többet felszedni magamra. Nagyon zavar, és a magasságomhoz 172 cm ez sehogy sem elég. Ha valaki tud valami jót, léci írja meg nekem ide: edi.moncsi@freemail.hu. Előre is köszi!

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Csongár Józsefné 
Dátum:   09-12-03 11:32

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. 156cm magas vagyok, és 40 kg. Szertnék felszedni legalább 10kg-ot. Már kipróbáltam mindent étrendkiegészítőt vitaminokat 5-öri kis étkezést , már nem jut eszem be semmi . és az a rossz hogy régen 48 kg is voltam leadtam rövid időn belül és azóta se tudom vissza szedni. pedig már van egy fiam is a terhesség ideje alatt sikerült visszanyerni a régi alakomat sőt még túl is léptem de szülés után 3 hónapra vissza lement 40-re . Segítsetek mit kezdjek kihez fordulhatnék Nagyon szenvedek a testembe. Előre is köszönöm.

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Agootaa 
Dátum:   09-12-05 22:44

Sziasztok
13 evesen 165 cm es 43 kg...Idealis ez?sovany vagyok..hogy tudnak meghizni??Irjatok nekemm:)

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Murzsa Henrietta 
Dátum:   09-12-06 13:49

Sziasztok!
Heni vagyok.17 éves és egy giliszta:D
Kicsi koromtól kezdve rrettentő sovány voltam...és vagyok is.
160 centisen 40 kiló vagyok...picit gáz...nem szeretem.
Szeretnék felszedni egy pár kilót valahogyan,persze nem hájasodni szeretnék hanem finoman izmosodni.Tudna nekem segíteni valaki?
Nagyon várom az tippeket.Vegyetek nyugodtan msnre és ott beszélünk.
Előre is köszönöm:)

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Varga Zsófia 
Dátum:   09-12-08 17:17

Szia Melinda!

Szeretném megkérdezni, hogy sikerült megtudnod a szer nevét?
Én a fiamnak nyomozok, mert hirtelen nőtt, nagyon magas és elég vékony. Állandóan nyúz, hogy szteroidot vegyek neki, de én inkább valami fehérjekoncentrátumra gondolnék.
Tudsz nekem segíteni?

Előre is köszönöm.

Üdv.: Zsófi

Válasz erre az üzenetre

Szerző: hajnal 
Dátum:   10-01-05 15:13

sziasztok,
hajni vagyok.
En is hizni szeretnek, a szervezetem sajnos olyan, hogy hamar feldolgozza az etelt. Igy habar eleg sokat eszek, nem sikerul hiznom. Pedig nagyon szeretnek. Mar meguntam, hogy mindenki azt vagja a fejemhez, hogy: jaj be sovany vagy.
Elkezdtem tornaszni is, hogy kis izmot szedjek ossze...de a kerdesem az lenne, hogy a tornatol nem fogyok lefogyni meg jobban? vagy egy ido utan kezdek talan hizni?
Es esetleg ha valaki tud egy jo hizasi modszert akkor leadhatna,.
koszonom.
email cimem: zenebonaaa@yahoo.com

Sziasztok!

Válasz erre az üzenetre

Szerző: makula andrea 
Dátum:   10-01-06 19:58

sziasztok szeretnék hizzni 30 éves vagyok és 45 kg nme tudom hogy keelene még fe lszedni pár kilot .köszi elöre is

Válasz erre az üzenetre

Szerző: w.anita 
Dátum:   10-01-14 20:03

sziasztok :| en is hizzni szeretnek 1.70 magas es 47 kg :( legalabb 52 legyek :| csak latszodjon rajtam :(

Válasz erre az üzenetre

HÍZNI AKAROK!
Szerző: Gabcseeh. 
Dátum:   10-01-15 18:51

Sziasztok!Örülök hogy volt olyan aki megalkotta ezt az oldalt.Szerintem nagyon hasznos.Sok új és remélhetőleg hasznos információt találtam ebben a fórumban.Gondolom tudjátok hogy miért vagyok itt.HÍZNI AKAROK!Nagyon zavar hogy mindenki azt mondja hogy de sovány vagy,te nem eszel,hánytatod magad meg ilyeneket.Nagyon rosszul esik és igazából nem mindennel értek egyet,ugyanis nem csak a kövér embereknek esik rosszul ha megszólják.Egy vékony alkatú embert is ugyanúgy szíven üt az ha valaki a külsejét kritizálja.Én azt nem értem,hogy valaki h nem képes azt felfogni hogy vannak olyan emberek,akiknek gyors az emésztésük és nem képesek úgy hízni mint egy másik ember.Most már hogy így elmondtam a véleményemet és egyben panaszomat is,térjünk a lényegre.Mármint ami nekem nagyon fontos lenne.14 éves 8.osztályos tanuló vagyok és 163 centimhez mindössze 40 kg-t nyomok.Nem gyakran állok mérlegre,mert nagyon bosszant a súlyom.Ami fontos hogy nem csak az zavar hogy mások megszólnak,hanem engem is nagyon bosszant hogy nem látom magam szépnek és még van is jó és szép bennem azt se látom meg,mert annyira azon vagyok hogy hízni akarok.Lécci segítsetek!Nem érdekel hogyan,csak segítsetek.Mindegy hogy izom vagy háj,csak plusz kg legyen.Ami azt illeti én az izomban nem annyira hiszek.Azért mert ha úgy döntök hogy többet eszek és többet is mozgok,az nem fog menni mert amit megeszek azt le is fogom fogyni.Tudom hogy viszonylag sokat írtam és nem nagyon van kedvetek elolvasni,de nagyon fontos lenne.Én nem akarok így élni.Plííz:(HÍZNI

Válasz erre az üzenetre

Re: HÍZNI AKAROK!
Szerző: Gabcseeh. 
Dátum:   10-01-15 18:56

Bocsi a "HÍZNI" kijelentésem már nem kell a a végére!

Válasz erre az üzenetre

Szerző: peller gábor 
Dátum:   10-01-15 20:42

Hali mindenkinek...

23 éves vok, 178cm magas, 54 kilóval....:S Ez a kemény nem a fa láb...
Eszek, eszek, és eszek, de úgy, hogy tömöm magam és semmi... Kondiztam is de nem sok sikerrel... Orvosnál is voltam szintén semmi...
Helyzet az, hogy alkatilag vagyok ilyen (szülők is ilyenek voltak).
DE AKKOR IS!!! Mindenki baszogat, hogy miért nem eszek, hát pffff... Azthiszik napfényből táplálkozom vagy én nemtom... Na mindegy... Ilyenkor mit csináljon az ember? Mind1 tömöm magam tovább, hátha lesz valami...:D

Válasz erre az üzenetre

Szerző: w.anita 
Dátum:   10-01-16 08:33

sziasztok .. szeretnek hizni mert csak 14 eves vagyok 1.70 es 47 kg.. :(( es szeretnek legalabb 5 kg hizni ..:| mindig tomom magam hatha lesz valami de semi ..:( koszonom

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Gál Istvánné 
Dátum:   10-01-28 16:20

Sziasztok két gyermekem van 25 éves vagyok 164cm és 44kg!Nagyon szeretnék hízi de sajnos egyaltalán nem olyan könnyű sajnos egyre rosszabul érzem magam a saját bőrömbe nem tehetek rolla és érzem ez a kapcsolatomra is rossz fényt vet!Igaz a férjem mindíg azt mondja hogy neki így is tetszem de nekem ez így nem jó ha tudtok segítsetek mit tegyek hogy legalább az 50 kg elérjem!

Hízni szeretnék nagy szükségem lenne rá!

Válasz erre az üzenetre

Szerző: ica 
Dátum:   10-03-07 22:31

sziasztok!!
20 éves lány vagyok 165magas 42kilo szeretnék hizni kb 10kilot szertnék valami jo gyoygszert a peritolal probálkoztam de már az sem hat lécci irjatok vagy vegyetek föl msn re

ica.1989@hotmail.com

ica

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Mr. 
Dátum:   10-03-10 17:46

Helosztok!
Csináltam egy külön fórumot a hízni vágyóknak
Csatlakozz!

wéwéwé pont hiznifogok.comlu.com

És ha van egy bevált tipped osszd meg másokkal is!

További szépnapot!

http://www.hiznifogok.comlu.com/

Válasz erre az üzenetre

Szerző: Döbröntei Lóránt 
Dátum:   10-07-30 11:02

Az profil adatlapomon található segítség ezzel kapcsolatban!

Döbilóri

Válasz erre az üzenetre
 Vitafonalak nézet   Előző téma  |  Következő téma 

Szeretne tag lenni? Itt regisztrálhatja magát! 
 Bejelentkezés
 Felhasználó név:
 Jelszó:

Jelszó újraküldése
Adja meg az email címét, és elküldjük a jelszavát: